Jacheta purtată de Steve Jobs în una din cele mai celebre fotografii în care apare a fost scoasă la licitaţie

02.09.2016
Jacheta purtată de Steve Jobs în una din cele mai celebre fotografii în care apare a fost scoasă la licitaţie
Fotografia făcută în 1983 în care Steve Jobs apare sub sigla IBM şi îi arată degetul mijlociu este una dintre cele mai cunoscute în care apare co-fondatorul Apple. O casă de licitaţii a scos la vânzare jacheta purtată de Jobs în acel moment. 
 
Preţul de pornire pentru articolul vestimentar a fost stabilit de Julien’s Live la 4.000 de dolari. Licitaţia se va încheia peste 21 de zile. 

Sunt disponibile şi alte obiecte purtate sau folosite de către Steve Jobs, printre care celebrele sale bluze negre, o pereche de jeanşi şi un ceas Seiko. 

 
Vă veţi întreba de ce Steve Jobs avea o problemă cu IBM. La momentul respectiv, compania era numărul unu pe piaţa computerelor personale, iar Apple era încă un jucător mic. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult