Mary cea cu "vino-ncoa la go4it"

Se spune că primăvara şi toamna sunt cele mai frumoase anotimpuri din punct de vedere al amestecului de culori. Tot în această perioadă, la redacţia go4it au sosit numeroase gadgeturi, pe care am decis să le punem într-un decor nu doar viu colorat, ci şi foarte provocator. Protagonista pictorialul de astăzi este Mariana Bujor sau Mary. Trebuie să recunoaştem că îl are pe "vino-ncoa".

Vezi galeria foto cu Mariana Bujor (Mary)

Mary este o tânără studentă la marketing, născută sub semnul vărsătorului, iar modelling-ul reprezintă pentru ea un simplu hobby, nu o meserie. Cu toate aceastea, noi am spune că dimensiunile de 92-64-93, în combinaţie cu o expresivitate senzuală sunt foarte potrivite pentru aşa ceva. Dar haideţi să vedem ce spune frumoasa noastră protagonistă căci am aranjat cu ea un scurt interviu pentru a o cunoaşte mai bine.

Mariana Bujor (Mary)

Go4it: Care sunt pasiunile tale?

Mary: Îmi plac lucrurile surprinzătoare prin detalii, dar nu cele opulente. Îmi plac provocările şi noutăţile. Şi nu în ultimul rând, îmi plac lucrurile care stimulează mintea şi văzul. De cele mai multe ori, toate acestea se regăsesc în simplitate.

G: Îţi place să fii în centrul atenţiei sau te simţi stingheră când ştii că eşti admirată de multă lume?

M: Îmi place, dar nu la modul extrem. Aş fi ipocrită să spun că nu ador să fiu admirată, asta îţi poate deschide multe uşi, însă nu la modul excesiv. Adică nu îmi plac privirile obsesive, în care fiecare mişcare îţi este studiată. De cealaltă parte, iubesc oamenii, detest izolarea, iar dacă nu aş fi deloc remarcată m-aş simţi îngrozitor.

Mariana Bujor (Mary)

G: Cum ai ajuns să pozezi?

M: Faza cu modelling-ul m-a luat pe nepregătite, nu mi-am propus aşa ceva. A venit pur şi simplu, iar apropo de admiraţie, în modelling eu văd admiraţia drept una superficială. E mult mai plăcut să ştii că eşti admirată de persoane dragi, care te privesc ca pe un întreg. Şi totuşi, nu mă limitez aici. Cu alte cuvinte, chestia cu admiraţia o pot compara cu nişte cercuri concentrice, având persoanele apropiate în centru, ca un nucleu.

G: Cum te împaci cu tehnologia?

M: Văd tehnologia ca o necesitate, nu sunt genul de om care îşi cumpără tot felul de gadgeturi pentru a se evidenţia.

G: Ne poţi spune câteva vorbe despre gadgeturile personale?

M: Am un telefon (ca tot omul), un calculator personal şi vreo 3-4 MP3-uri!

Mariana Bujor (Mary)

G: Cum vezi o colaborare cu go4it pe viitor? Te întrebăm pentru că avem multe gadgeturi care ar deveni dintr-o dată mai interesante în compania ta.

M: Nu ştiu dacă ele ar deveni mai interesante în compania mea, cât eu în compania lor... tehnologia nouă e mereu la căutare şi atrage, pe când frumuseţea este trecătoare.

G: Legat de timp, care este trecător - cum te vezi peste 10 ani? Dar peste 20?

M: Momentan nu am un scop concret...pentru că îmi doresc un ansamblu. Îmi doresc cel mai mult să fiu împlinită, mulţumită cu mine. Să nu zic la 30, 40 de ani că am trăit degeaba.

G: Mulţumim pentru amabilitate, Mary! Îţi dorim să se întâmple exact aşa cum îţi doreşti şi sperăm să ne mai vizitezi. Iar dacă nu se va mai întâmpla, să ştii că ne-a făcut mare plăcere să treci pe la go4it.

M: De asemenea mi-a făcut plăcere şi nu scăpaţi aşa uşor de mine…

Mariana Bujor (Mary)

Galerie foto Mariana Bujor (Mary)

Mary - galerie foto pe promotor.ro