Studiu: Acestea sunt femeile cu care bărbaţii îşi înșală cel mai des nevestele. Gadgeturile preferate de infideli

21.09.2020
Studiu: Acestea sunt femeile cu care bărbaţii îşi înșală cel mai des nevestele. Gadgeturile preferate de infideli

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters.com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie bărbaţii îşi înșală cel mai des soţiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor (25% dintre respondenţi). Pe locul doi s-a situat o prietenă veche (18%), iar pe trei menajera (17%). Au urmat: cumnata (12%) şi partenera celui mai bun prieten (5%).

La sondaj au participat 700 de bărbaţi însuraţi din Marea Britanie. Aproape jumătate dintre aceştia (48%) au recunoscut că şi-au înşelat nevasta cu o persoană din apropierea cercului familiei.

Citește și: Un avion a aterizat de urgenţă după ce o femeie a folosit degetul soţului care dormea pentru a-i debloca telefonul şi a aflat că o înşală

O altă cercetare recentă realizată de IllicitEncounters.com arată că persoanele care deţin pisici ca animale de companie sunt mai predispuse să îşi înşele partenerii de viaţă.

În concluzie, dacă eşti femeie măritată şi în casă ai o pisică şi o bonă, ai face bine să îl iei la întrebări pe soţul tău.

Ce gadgeturi folosesc cei care înșală

Un studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison relevă modalităţile prin care cei care înșală comunică cu persoanele cu care au o aventură. Cercetarea a fost realizată pe un eşantion de 1.500 de utilizatori ai serviciului.

Pe primul loc în topul gadgeturilor şi serviciile folosite pentru a comunica de către amatorii de escapade se situează telefonul mobil personal. Acesta a fost indicat de 66% dintre persoanele care şi-au înşelat partenerul de viaţă şi au participat la sondaj.

Citește și: Această saltea inteligentă te avertizează când partenerul de viaţă te înşală

Pe locul doi a ieşit, în urma sondajului, e-mailul (44% dintre respondenţi au folosit serviciul). Pe a treia poziţie (20%) s-au situat site-urile şi serviciile de dating, precum Tinder sau Ashley Madison. Acestea oferă propriile servicii de mesagerie.

Sursa: IllicitEncounters.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult