Play IT, o nouă emisiune despre tech, va fi difuzată pe Kanal D2

10.11.2023
Play IT, o nouă emisiune despre tech, va fi difuzată pe Kanal D2

O nouă emisiune dedicată împătimiților tech va fi difuzată pe Kanal D2. Aceasta va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, începând cu ora 13:30.

Începând cu data de 11 noiembrie, Kanal D2 aduce publicului pasionat de fenomenul IT şi de noile tehnologii emisiunea „Play IT”, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30.
Bianca Iordache va discuta, alături de invitaţii săi, despre cele mai recente informații din lumea tehnologiei, gadgeturi, device-uri, jocuri, software şi aplicaţii, aducând în prim-plan tehnologiile care ne ajută să ne desfășurăm mai ușor activitatea de zi cu zi.

Prezentatoarea şi realizatoarea „Play IT” este Bianca Iordache, care va aduce cele mai noi informații și interviuri cu invitații din domenii diverse, fie că este vorba despre specialisti în IT sau influenceri, vedete TV, pasionaţi de tehnologie şi cu poveşti interesante de împărtășit.

De asemenea, „Play IT” va include şi o componentă educațională. În fiecare ediție, echipa emisiunii atinge subiecte de actualitate și de larg interes. In cadrul campaniei „#Jos filtrele!”, spre exemplu, se dezbate impactul social si psihologic al abuzului de filtre de înfrumusețare, disponibile pe toate platformele social media, asupra tinerilor şi a modului în care aceștia încep să perceapă realitatea, să se autoevalueze şi poziţioneze în funcţie de aspectul fizic distorsionat. Bianca Iordache va discuta cu psihologi, jurnalişti, influenceri, personaje ale momentului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult