Acustică de renume şi multe opţiuni cu Jabra S5010

Acustică de renume şi multe opţiuni cu Jabra S5010

Jabra, liderul mondial în producţia de headset-uri şi Klipsch, unul din importanţii furnizori de sisteme acustice profesionale, ne oferă în premieră un sistem Hi-Fi audio performant, cu bune posibilităţi de conectivitate, Jabra S5010.

Spun sistem Hi-Fi audio pentru că JABRA S5010 nu se rezumă la două difuzoare stereo si un amplificator, ci ne dă libertatea conectării de la simple MP3 playere până la ultimele tipuri de telefoane mobile, laptop-uri şi UMPC-uri, indiferent de forma şi dimensiunile lor. De menţionat că, totusi, unele dispozitive vor avea nevoie de un adaptor pentru a realiza interconexiunea. Din păcate, S5010 nu dispune de nici o tehnologie wireless, din punctul meu de vedere acest lucru fiind un mare pas înapoi.

Să revenim însă la ce ne oferă sistemul: interfaţă utilizator intuitivă, putere totală de 30 Waţi (15 W x 2 canale), amplificator clasa D, jack-uri de 2,5 mm/3,5 mm, dar şi importantul port mini-USB. O altă facilitate este încărcarea acumulatorilor telefoanelor şi playere-lor multimedia (care au aşa ceva).

Jabra S5010

S5010 ocupă 4,3” x 12,9” x 6,7” din volumul camerei dumneavoastră şi cântăreşte aproximativ 1,7 Kg. Gândiţi-vă acum dacă experienta de 135 de ani a celor de la Jabra (în domeniul telecomunicaţiilor), cea de peste 60 de ani a celor de la Klipsch (specialişti în acustică) şi ce oferă S5010, pun în echilibru balanţa, pe celălalt taler aflându-se 149$, care trebuie scoşi din portofel sau de pe card pentru o nouă “experienţă” multimedia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News