Un popular site pentru adulţi a lansat clipuri speciale pentru utilizatorii nevăzători sau care au probleme cu vederea

16.06.2016
Un popular site pentru adulţi a lansat clipuri speciale pentru utilizatorii nevăzători sau care au probleme cu vederea
Pornhub, unul dintre cele mai mari site-uri din lume care găzduiesc clipuri video pentru adulţi, a lansat conţinut special creat pentru persoanele nevăzătoare sau care au probleme cu vederea. Noua categorie se numeşte „Described video” şi face parte din iniţiativele cu impact social ale Pornhub Cares, braţul filantropic al companiei. 
 
Acţiunea din fiecare clip video din categorie este descrisă de un voice-over. Mai mult, toate aceste materiale beneficiază de sunet la calitate Hi-Res, iar clipurile prelucrate provin din alte categorii variate de pe site. 
 
În clipurile din categoria „described video”, naratorul descrie în cuvinte cum arată actorii, în ce spaţiu se află, în ce poziţie stau şi ce fac în fiecare moment. 
 
 
Multe dintre clipurile disponibile din această categorie au peste 40.000 de vizualizări deja, fapt care arată că iniţiativa Pornhub este una de succes. 
 
Pornhub nu este singurul site cu conţinut pornografic care lansează iniţiative cu impact social puternic. XHamster a anunţat că va şterge toate clipurile care mimează un viol sau alt tip de act sexual non-consensual
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult