Xiaomi ar putea lansa o alternativă pentru seria MacBook Air, cu preţ mai mic decât originalul (UPDATE)

19.07.2016
Xiaomi ar putea lansa o alternativă pentru seria MacBook Air, cu preţ mai mic decât originalul (UPDATE)

Noile laptopuri Xiaomi cu sistem Windows 10 pot fi admirate într-o primă serie de imagini, afişând un design apropiat mai degrabă seriei MacBook Pro de portabile Apple, decât Mac Book Air. Rămâne de văzut dacă aspectul „Profesional” se va reflecta şi într-un preţ de achiziţie mai mare


Xiaomi continuă diversificarea activităţii în sfera produselor „smart”, completând oferta de smartphone-uri şi tablete cu o nouă serie de laptopuri ultraportabile, bazate pe un design inspirat de oferta rivalului Apple.

Potrivit informaţiilor încă neconfirmate oficial, Xiaomi va dezvălui săptămâna viitoare două modele de laptopuri ultrtaportabile, ambele fiind motorizate de procesoare Intel din familia Skylake. Disponibile în variante cu ecran de 11” şi 13”, respectiv procesoare Core i7 6500U cu frecvenţă la 2.5 GHz şi 8GB memorie RAM, noile portabile vor impresiona prin supleţe şi eleganţă.

Aparent, pe lista dotărilor nu se regăseşte interfaţa touch, însă vom avea la dispoziţie un conector USB-C, cu rol atât pentru alimentare cât şi de ieşire video. Pentru alegerea făcută, cumpărători vor fi recompensaţi cu un preţ de achiziţie foarte atractiv, rămas deocamdată neprecizat.

Noul portabil „MacBook Air” în versiune Xiaomi ar urma să fie dezvăluit în data de 27 iulie, rulând sistemul de operare Windows 10.

Xiaomi devansează Apple, devenind al doilea mare producător de accesorii smart

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult