NVIDIA a prezentat la Computex noua oferă de monitoare G-Sync Ultimate

29.05.2019
NVIDIA a prezentat la Computex noua oferă de monitoare G-Sync Ultimate

Noua ofertă cuprinde monitoare cu tehnologie mini-LED, oferind culori mai bogate, unghiuri crescute de vizibilitate şi funcţie local dimming pentru îmbunătăţirea nivelului de contrast.

Poziţionate la gama de top, monitoarele G-Sync Ultimate sunt validate de NVIDIA pentru a oferi cea mai bună experienţă de gaming cu putinţă:

  • Zero artefacte vizuale nedorite
  • Certificare HDR şi luminozitate a imagini de peste 1000 nits
  • Acoperire a spectrului de culoare DCI-P3 (folosit în sălile de cinema digital)
  • Latenţe de afişare foarte reduse

Acer 4K-144Hz Mini LED G-Sync Ultimate

Adresat gamerilor competitivi, noul monitor Acer pune la dispoziţie un ecran de 27” cu rezoluţie 4K şi rată de refresh 144Hz. Ecranul compatibil HDR10 şi DCI-P3 este prevăzut cu iluminare mini LED împărţită pe 576 de zone controlate individual. Astfel, prin întunecarea selectivă imagini este posibilă obţinerea unui contrast nativ de 50.000:1.

Acer Predator X35 G-Sync Ultimate

Îndelung aşteptat de cunoscători, Predator X35 este un monitor pentru gaming prevăzut cu ecran curbat de 35”. Modelul foloseşte un panou LCD furnizat de AUO Optronics, având curbură 1800R şi rată de aspect 21:9. Şi acesta include iluminare mini LED împărţită pe 576 de zone şi suport HDR.

Asus ROG Swift PG27UQX

Alternativă compactă pentru Predator X35, Asus ROG Swift PG27UQX pune la dispoziţie un ecran 4K/144Hz de 27”, cu iluminare mini LED şi local dimming pe 576 de zone. Modelul oferă suport HDR şi luminozitate 1000 nits. Potrivit şi pentru editare foto/video, panoul LCD acoperă 97% din spectrul de culoare DCI-P3 şi 99% din spectrul Adobe RGB.

Interesant pentru noul model ROG Swift este suportul pentru tehnologia Smart Fan, care permite controlarea vitezei ventilatoarelor din PC direct din interfaţa monitorului.

Asus ROG Swift PG35VQ G-sSync Ultimate

Cu dotări similare modelului PG27, ROG Swift PG35VQ G-Sync Ultimate creşte diagonala de afişare la 35” şi suportă rată de refresh la 200 Hz în modul 4K.

Fără a da informaţii precise, reprezentanţii NVIDIA confirmă că unele dintre monitoarele prezentate vor putea fi livrate cumpărătorilor încă din luna iunie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult