Philips pregăteşte un nou monitor curbat, cu ecran QHD de 49”

13.03.2018
Philips pregăteşte un nou monitor curbat, cu ecran QHD de 49”

Anunţat iniţial la IFA 2017, Philips Brilliance 492P8 a primit un upgrade în ce priveşte rezoluţia, afişând acum 5120 x 1440 pixeli (versus 3840 or 1080) la modelul anterior, îmbunătăţind semnificativ claritatea imaginii.

Cu siguranţă, unul dintre cele mai mari monitoare pentru PC de până acum, Brilliance 492P8 este recomandat inclusiv profesioniştilor care au nevoie de mai mult spaţiu util pentru aplicaţiile cu care lucrează, rezoluţia mărită îmbunătăţind productivitatea. Însă pentru o experienţă cursivă în jocuri va fi nevoie de o placă video puternică.

Restul specificaţiilor rămân neschimbate, noul model păstrând curbura 1800R, luminozitatea de 600 nits şi rata de contrast 5.000:1. Opţiunile pentru conectare sunt DisplayPort, VGA, HDMI şi Ethernet. Monitorul integrează un hub USB 3.0 şi port USB-C pentru conectarea diverselor periferice.

Anunţat pentru Statele Unite şi promis pentru această toamnă, noul monitor Philips ar putea avea un corespondent şi pentru piaţa europeană, însă momentan nu sunt cunoscute planuri pentru lansarea acestui model la nivel global.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult