3 unelte Parkside inedite de la Lidl de care vei avea nevoie la un moment dat

21.03.2023
3 unelte Parkside inedite de la Lidl de care vei avea nevoie la un moment dat

Lidl are o ofertă bogată de scule și unelte în această săptămână. Printre acestea se găsesc câteva dispozitive Parkside nu foarte comune, dar care pot fi de real folos în orice locuință.

Un exemplu este tăietorul de piulițe Parkside. Acesta este util pentru înlăturarea piulițelor atât de ruginite sau înțepenite încât nu mai pot fi desfăcute cu cheia. Dispozitivul are la un capăt un inel, care se pune peste piuliță. În interiorul acestuia acționează o daltă, care taie piulița. Aceasta este acționată prin rotirea capătului tăietorului cu o cheie. Dispozitivul va costa 25 de lei.

Citește și: Kaufland: 2 scule cu acumulator Parkside neobișnuite, disponibile acum

Interesantă este, de asemenea, brățara magnetică pe care o va vinde Lidl. Pe aceasta pot fi atașate holșuruburi, biți, piulițe sau cuie, pentru ca meșterul să le aibă la îndemână, mai ales când lucrează în spații incomode sau la înălțime. Brățara va costa 20 de lei.

Lidl, Parkside

Totodată, atrage atenția setul de cinci chei combinate, cu clichet și articulație. Acestea pot fi utile în spații greu accesibile, precum compartimentele motoarelor mașinilor sau la lucrul cu instalațiile sanitare. Știm cu toții că montarea unei baterii la bucătărie sau baie este deseori o operațiune dificilă dacă nu ai cheia potrivită. Cheile sunt mărimile 8, 10, 13, 14 și 17 mm. Setul va costa 55 de lei.

Cele trei produse vor ajunge în magazinele Lidl joi, 23 martie.

Foto: Lidl.ro, Shutterstock

Citește și: Luni la Lidl: Scule Parkside cu acumulator, căști true wireless și accesorii pentru telefoane

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult