4 aparate pentru bucătărie utile, disponibile la Lidl săptămâna aceasta

03.04.2023
4 aparate pentru bucătărie utile, disponibile la Lidl săptămâna aceasta

Lidl va oferi, începând de joi, o serie de aparate și gadgeturi utile pentru bucătărie, utile pentru pregătirea preparatelor de Paște.

O plită cu inducție, marca Silvercrest Kitchen Tools, va fi disponibilă la prețul de 399 de lei. Aceasta are două zone pentru gătit și este compatibilă cu vase cu diametrul bazei cuprins între 10 și 22 cm. Sunt disponibile 10 trepte de putere pentru partea stângă și șapte pentru cea din dreapta. Dispozitivul, cu putere de 3.500 W, are dimensiunile de 56 x 6,5 x 31 cm. Cablul de alimentare are lungime de 2 m.

Citește și: Noul catalog Dedeman: Produsele cu preț redus care ne-au atras atenția (TV Samsung, Makita roz cu acumulator)

Amatorii de limonadă și alte băuturi pe bază de citrice vor găsi la Lidl o presă electrică din inox, tot marca Silvercrest Kitchen Tools. Dispozitivul are putere de 130 W și con de presare pentru citrice cu dimensiuni diferite. Aparatul va costa 179 de lei.

Lidl

Inedit este timer-ul de bucătărie Ernesto în formă de ou care va putea fi găsit în magazinele companiei. Dispozitivul, cu dimensiunile de 5,9 x 7,5 cm, are gradație până la 60 de minute și va fi disponibil în mai multe culori. Produsul va costa 14 lei.

Totodată, un cântar de bucătărie cu bol detașabil, marca Silvercrest, va fi disponibil la prețul de 55 de lei. Dispozitivul suportă o greutate maximă de 5 kg, are funcție TARA, cronometru și afișează temperatura din cameră.

Cele patru produse ajung în magazinele Lidl joi, 6 aprilie 2023.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Cinci dispozitive LED solare interesante, disponibile la Lidl începând de luni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult