Bormașină Parkside foarte puternică, disponibilă la Lidl cu prețul de 249 de lei

01.09.2023
Bormașină Parkside foarte puternică, disponibilă la Lidl cu prețul de 249 de lei

Lidl aduce noi oferte de scule Parkside, începând de luni, 4 septembrie. Printre acestea se numără o bormașină cu acumulator foarte puternică și mașină de carotat la preț de 399 lei.

De neratat pentru amatorii de scule Parkside, noua bormașină cu acumulator din oferta Lidl vine cu acumulator Li-ion pe 20 volți și tehnologie cell-balancing, asigurând încărcare rapidă și păstrarea performanțelor la un nivel ridicat, chiar după mai mulți ani de utilizare.

Dispozitivul suportă două trepte de turație: treapta 1 cu 0-400 rotații/minut și treapta 2 cu 0-1400 rotații pe minut. De asemenea, puterea motorului este preselectată în 25 de trepte, +1 treaptă de găurire la cuplu maxim de 45Nm. Mandrina acceptă burghie cu diametre între 1.5 și 13mm. Pachetul include acumulator, set de burghie și cutie pentru transport/depozitare.

Oferta de produse Parkside la Lidl include și o mașină de carotat, ideale pentru aplicarea găurilor de ventilație (ex. pentru instalare hotă, aerisire cămară, etc). Dispozitivul cu putere de 1800W suportă până la 120 mm diametru de găurire, vine cu mâner detașabil și kit pentru depanare, prelungind durata de viață a motorului.

Poți comanda noile scule Parkside la preț de 249 lei pentru bormașina cu acumulator și 399 lei pentru mașina de carotat. Ambele vin cu garanție Lidl de 3 ani.

Citește și:

Sculă 2-în-1 Parkside insolită, disponibilă în curând la Lidl. Va costa 149 de lei

Oferta Back to School. Kit de gaming, tabletă de desenat și rechizite școlare

Televizor LED cu preț mai mic de 400 de lei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult