Când încep reducerile de Black Friday 2023. Carrefour a pregătit deja două televizoare Smart TV la preț redus

31.10.2023
Când încep reducerile de Black Friday 2023. Carrefour a pregătit deja două televizoare Smart TV la preț redus
Conceptual display Black Friday 2023, Business concept day following Thanksgiving Discounts Shopping day

Black Friday în România pentru anul 2023 este programat pentru 10 noiembrie, conform obiceiului local, în timp ce conform tradiției SUA, acesta cade pe 24 noiembrie, urmând Ziua Recunoștinței. Se preconizează că promoțiile ar putea fi împărțite în două perioade, posibil cuprinzând weekend-urile sub denumirea de Black Weekend.

Carrefour a început deja Black Friday 2023 cu două modele de Smart TV la un preț redus.

Primul model Smart TV este televizorul LED Smart Smarttech 32HA20V3, cu o diagonală de 80 cm. TV-ul este unul HD și benefiează de un sistem de operare Android 11 care permite accesarea aplicațiilor precum Netflix, YouTube, HBO Max și multe altele. Este disponibil la prețul de 579 RON.

Al doilea produs din oferta celor de la Carrefour este televizorul LED Philips 24PHS5507/12. Dispozitivul are o diagonală de 60 cm, iar imaginea este redată în HD. Prețul este de 599 RON pe site-ul furnizorului.

Când încep reducerile de Black Friday

Pentru Black Friday 2023, eMAG a stabilit data de 10 noiembrie pentru o zi plină de oferte atractive în diverse categorii de produse, inclusiv tehnologie, modă, și articole pentru casă. Partenerii de pe platforma Marketplace de asemenea vor avea reduceri.

Totuși, chiar dacă ziua de 10 este programată pentru cele mai mari reduceri, eMAG și divizia sa Fashion Days vor începe reducerile din 6 noiembrie.

evoMAG a început deja campania de reduceri, care se va întinde pe parcursul unei luni cu patru etape de oferte, având reduceri semnificative. evoMAG anticipă o creștere în vânzări comparativ cu anul precedent.

Altex și Flanco nu au anunțat încă datele exacte, dar se așteaptă să fie în noiembrie. Notino va marca Black Friday pe 24 noiembrie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News