Dedeman: 2 produse care te răcoresc garantat pe caniculă, disponibile cu preț redus

27.07.2023
Dedeman: 2 produse care te răcoresc garantat pe caniculă, disponibile cu preț redus

Dedeman, cel mai popular lanț de magazine de bricolaj din România, a publicat noi reduceri pe site-ul său. Printre dispozitivele care au preț mai mic în această perioadă se găsesc două piscine gonflabile cu jacuzzi.

Modelul Bestway 60019 Lay-Z-Spa Honolulu Airjet este disponibil la prețul de 2.449 de lei (redus de la 2.700 de lei). În interiorul piscinei, care are un diametru de 1,46 metri, încap până la șase persoane.

Potrivit producătorului, pereții sunt realizați din material solid DuraPlus, rezistent la perforare și care se deteriorează greu. Comparativ cu PVC, DuraPlus cu trei straturi este cu 33% mai rezistent la rupere și cu 56% mai rezistent la întindere.

În piscină – care are, umflată, dimensiunile de 196 cm x 71 cm – intră 916 litri de apă. Adâncimea maximă a apei este de 52 de cm.

Acest jacuzzi are sistem de încălzire până la 40 de grade Celsius. Sistemul de pompare a apei are un debit de 1.325 l/h. Fără apă și dezumflată, piscina are o greutate de 34 kg.

În elementul de filtrare sunt incluse un panou digital pentru control și suporturi pentru pahare. Jacuzzi-ul poate fi folosit inclusiv iarna, datorită sistemului, cu consum redus de energie, care previne înghețarea apei.

Un al doilea model, Bestway 60061 Lay-Z Spa Aruba, este disponibil de asemenea cu preț redus. Produsul costă 2.200 de lei, față de 2.700 de lei înainte. Dispozitivul este similar cu cel prezentat mai sus, doar că are capacitate mai mică (605 de litri de apă) și poate acomoda maxim trei persoane.

 

Piscinele vin la pachet cu cartușe de filtrare pentru apă, dozatoare ChemConnect (pentru clor) și kit-uri de reparație.

CITEȘTE ȘI:

Oferte bune pentru pescarii amatori, în curând la Lidl. Setul cu care mergi direct pe baltă

Accesorii auto cu prețuri mici, disponibile la Kaufland. Oferă inclusiv produse de siguranță

Produsele la care ar trebui să te uiți dacă treci pe la Lidl săptămâna aceasta (24 – 30 iulie)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News