Oferte bune pentru pescarii amatori, în curând la Lidl. Setul cu care mergi direct pe baltă

28.07.2023
Oferte bune pentru pescarii amatori, în curând la Lidl. Setul cu care mergi direct pe baltă

Lidl va avea săptămâna viitoare o ofertă bogată de scule și accesorii pentru pescarii amatori. Produsele, marca Rocktrail, ajung în magazine luni, 31 iulie.

Atrage imediat atenția setul de pescuit care include trei lansete, accesorii și un miniciog. Una dintre lansete este pentru copii, așa că poate merge la pescuit toată familia. Celelalte două lansete pot fi folosite pentru pescuit la crap, păstrăv, biban sau știucă. În kit este inclus chiar și un clește pentru scoaterea mai ușoară a cârligului din gura peștelui. Setul costă doar 139 de lei.

Va putea fi achiziționat și un set de pescuit cu o singură lansetă, la prețul de 80 de lei.

Lidl mai aduce un suport de lansete și un minciog, la prețul de 70 de lei fiecare. Suportul de lansete are trei picioare și este reglabil pe înălțime. Dispozitivul include două brațe rabatabile și patru suporturi detașabile cu fixare cu șuruburi.

Minciogul are lărgimea ochiurilor de 6 mm, braț telescopic și gură cu latura de 50 cm. Adâncimea plasei este tot de 50 cm.

Lidl

Vor fi disponibile și genți de pescuit la prețul de 139 de lei bucata. Acestea au mâner și curea de umăr căptușită, detașabilă. În geantă se găsesc șase cutii mari de accesorii și două mici.

Cei care au nevoie doar de mulinetă pot cumpăra un astfel de dispozitiv de la Lidl la prețul de 80 de lei. Sunt disponibile două versiuni, ambele cu manivelă rabatabilă. Una dintre mulinete are patru rulmenți cu bile și este potrivită pentru crap, ţipar și biban. Al doilea model are cinci rulmenți cu bile și a fost gândit pentru pescuitul la păstrăv, biban sau plătică.

Pentru pescuitul pe ape curgătoare va fi disponibilă o lansetă din fibră de carbon la prețul de 219 lei. În pachet sunt incluse o geantă, rolă de fir și lider din oțel.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Cum poți câștiga o tabletă iPad Air 5 sau un smartwatch Garmin la Lidl

Dedeman: 2 produse care te răcoresc garantat pe caniculă, disponibile cu preț redus

Accesorii auto cu prețuri mici, disponibile la Kaufland. Oferă inclusiv produse de siguranță

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult