Produsele la care ar trebui să te uiți dacă treci pe la Lidl săptămâna aceasta (24 – 30 iulie)

24.07.2023
Produsele la care ar trebui să te uiți dacă treci pe la Lidl săptămâna aceasta (24 - 30 iulie)

A început o nouă săptămână, iar Lidl, cel mai popular lanț de retail din România, are noi produse în ofertă. Pentru secțiunea noastră „Oferte din magazine” am selectat cele mai interesante produse care pot fi găsite pe raioanele din mijloc ale magazinelor de tip discount. Iată ce ne-a atras atenția din oferta acestei săptămâni (24 – 30 iulie):

Cântar cu funcție vocală Silvercrest Personal Care la prețul de 65 de lei. Dispozitivul are o suprafață realizată din sticlă securizată cu grosime de 6 mm, funcție step-on (detectează greutatea la urcarea pe cântar) și funcție de deconectare automată. Cântarul are dimensiunile 34,5 x 2,3 x 30,5 cm și suportă o greutate maximă de 180 kg.

Aparat de hidromasaj pentru picioare Medisana la prețul de 149 de lei. În pachet sunt incluse trei accesorii de pedichiură detașabile (dispozitiv pentru îndepărtarea bătăturilor, perie și dispozitiv pentru masaj). Dispozitivul oferă inclusiv o funcție de masaj uscat, fără lichid.

Citește și: Dedeman: 2 produse care te răcoresc garantat pe caniculă, disponibile cu preț redus

Dozator de săpun lichid, cu senzor și display, marca Silvercrest. Dispozitivul costă 65 de lei, are display pentru afișarea nivelului de lichid și al bateriei. Dozatorul este rezistent la stropi de apă (certificare IPX4) și funcționează cu baterii.

Produsele care intră joi în oferta Lidl

Aparat de sudură, cu fir continuu, marca Parkside, la prețul de 499 de lei. Dispozitivul folosește sârmă cu diametru de 0,6/0,8/0,9/0,10 mm. În pachet sunt incluse o rolă de sârmă de sudură cu greutate de 450 de grame (0,9 mm), patru duze de sudură și un ciocan pentru zgură cu perie de sârmă. Aparatul de sudură are o greutate de 4,4 kilograme și vine cu o curea pentru transportul pe umăr. Modelul poate fi folosit pentru sudarea de materiale cu grosime cuprinsă între 0,8 și 3 mm. Cablul de alimentare al aparatului are lungime de 4 metri.

Lidl, Parkside

O mască de sudură automată Parkside va putea fi achiziționată la prețul de 119 lei. Vor fi disponibile două variante, compatibile cu toate tipurile de sudură.

Tot începând de joi, Lidl va aduce trei sortimente speciale de substanță WD-40, la prețul de 35 de lei bucata. Cele trei versiuni sunt WD-40 Contacte Electrice, WD-40 Silicon și WD-40 Vaselină cu Litiu.

Diverse accesorii magnetice Parkside, la prețul de 18 lei setul/bucata. Printre acestea se numără o mică oglindă telescopică, o mini-lanternă telescopică și tăvițe.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Accesorii auto cu prețuri mici, disponibile la Kaufland. Oferă inclusiv produse de siguranță

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult