Dedeman are o ofertă excelentă la un televizor 4K de 127 cm cu rating foarte bun

18.04.2023
Dedeman are o ofertă excelentă la un televizor 4K de 127 cm cu rating foarte bun

Dedeman, cel mai mare lanț de bricolaj din România, are o ofertă foarte bună la un televizor smart cu diagonala de 127 cm.

Modelul LED Hisense 50A6BG are display de 50” cu rezoluție de 3.840 x 2.160 pixeli, rată de refresh de 60 Hz și unghi de vizualizare de 178 de grade. Televizorul oferă suport pentru tehnologia Dolby Vision.

Dispozitivul include două difuzoare cu putere totală de 16 W, compatibile cu tehnologia audio DTS Virtual:X.

Citește și: Trei dispozitive medicale esențiale, disponibile la Kaufland cu prețuri bune

Sistemul de operare rulat este VIDAA U5.0. Platforma este rapidă și dispune de aplicațiile importante pentru streaming video, precum Netflix, Disney+, YouTube, Plex, UEFA TV sau Amazon Prime. Utilizatorii pot da comenzi vocale prin intermediul telecomenzii sau controla dispozitivul prin intermediul aplicației mobile dedicate.

Mai mult, televizorul include un mod special pentru gaming, care reduce automat decalajul de intrare până la 16 ms atunci când este rulat un joc video.

Hisense 50A6BG – caracteristici tehnice complete:

Dedeman

La capitolul conectivitate, modelul Hisense 50A6BG include, printre altele: Wi-Fi Dual Band (2.4 și 5 GHz), Bluetooth, port LAN, două porturi USB, trei porturi HDMI (dintre care unul HDMI 2.1) și slot CI+.

Pe site-ul Dedeman, dispozitivul costă 1.549 de lei, prețul fiind redus de la nivelul de 1.848 de lei. La Altex, televizorul Hisense costa, la momentul redactării articolului, 1.700 de lei.

Modelul are un rating ridicat în magazinele online (4.95/5 la Altex și 5/5 la eMAG).

Foto: Hisense.ro

Citește și: Auchan: Televizor smart Samsung cu diagonala de 125 cm, disponibil cu reducere mare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult