Trei dispozitive medicale esențiale, disponibile la Kaufland cu prețuri bune

20.04.2023
Trei dispozitive medicale esențiale, disponibile la Kaufland cu prețuri bune

Kaufland are în oferta actuală mai multe dispozitive medicale. Am selectat trei produse care pot fi utile în orice locuință.

Un glucometru marca Beurer poate fi achiziționat la prețul de 70 de lei. Același produs costă 86 e lei la Altex. În cutie sunt incluse: aparat de măsurare, etui, dispozitiv de înțepare, 10 lanțete și 10 benzi de test. Aparatul include două baterii CR 2032.

Kaufland oferă și un set de 50 de teste glicemie GL44 la prețul de 70 de lei.

Totodată, un termometru digital, tot marca Beurer (modelul FT09), costă 16 lei la Kaufland. La eMAG prețul este de 28 de lei. Domeniul de măsurare acoperit este de 32 de grade Celsius – 42,9 grade Celsius. Dispozitivul funcționează la temperaturii ambiante cuprinse între +10 și +40 de grade Celsius.

Kaufland

Al treilea produs medica util disponibil acum la Kaufland este un tensiometru pentru încheietura mâinii marca Sanitas (modelul SBC 22). Aparatul poate detecta pulsul, aritmiile, afișează ora și data. Dispozitivul are prețul de 75 de lei. Sunt disponibile zeci de spații de memorare pentru măsurători. În pachet sunt incluse două baterii AA. La eMAG, tensiometrul costă 95 de lei.

Cele trei produse vor beneficia de garanție de 3 ani.

Foto: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Dedeman are o ofertă excelentă la un televizor 4K de 127 cm cu rating foarte bun

Accesorii și electronice unice pentru casă disponibile la Lidl în această săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult