Dispozitiv inedit Parkside cu baterie, disponibil joi la Lidl. Ușurează munca celor care stăpânesc această îndeletnicire utilă

22.08.2023
Dispozitiv inedit Parkside cu baterie, disponibil joi la Lidl. Ușurează munca celor care stăpânesc această îndeletnicire utilă

Lidl introduce în ofertă joi, 24 august, un dispozitiv Parkside cu baterie foarte util pentru cei care știu să taie sau toaleteze pomii fructiferi. Bineînțeles, această sculă poate fi folosită și pentru alte specii de copaci sau arbuști.

Este vorba despre un fierăstrău pentru crengi Parkside cu acumulator. Dispozitivul are număr de curse reglabil, iar lungimea unei curse este de 20 mm.

În zona pânzei, fierăstrăul are un cadru zimțat pentru fixarea crengilor. Acumulatorul de 2.000 mAh este inclus în pachet. Încărcarea acestuia se face rapid, în aproximativ 60 de minute. Cu produsul este livrată și o pânză HCS pentru lemn cu lungime de 152 mm.

Lidl, parkside

Aparatul include mandrină care permite atașarea rapidă a pânzei. Puteți vedea acest dispozitiv în acțiune într-un clip video publicat de canalul TechGuru Andrew de pe YouTube:

Lidl va oferi produsul la prețul de 179 de lei. Dispozitivul poate fi păstrat și transportat în siguranță în servieta cu care vine la pachet.

Tăierea pomilor fructiferi este una dintre lucrările esențiale în livezile și grădinile de pomi fructiferi. În urma acestei operațiuni este crescută productivitatea pomilor și sunt obținute fructe de calitate superioară. Potrivit BASF, odată rărite ramurile, lumina poate ajunge mai ușor la muguri și determină o dezvoltare mai viguroasă a fructelor.

Cei care doresc să învețe această îndeletnicire găsesc o mulțime de ghiduri pe internet. Frecvent sunt organizate și cursuri gratuite de către instituțiile din domeniul pomiculturii. De exemplu, Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Bistrița a organizat unul anul acesta, în luna februarie.

Foto: Lidl.uk

Citește și: De azi, la Lidl: oferta Back to School. Kit de gaming, tabletă de desenat și rechizite școlare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult