Dispozitiv Parkside care rezolvă o problemă pe care o au mulți români, disponibil la Lidl la prețul de 30 de lei

24.08.2023
Dispozitiv Parkside care rezolvă o problemă pe care o au mulți români, disponibil la Lidl la prețul de 30 de lei

Lidl oferă, începând de joi, 24 august, un dispozitiv care rezolvă o problemă pe care o au foarte mulți români. Multă lume se confruntă cu problema cuțitelor și foarfecilor care nu mai taie bine. Ascuțirea acestora este o operațiune costisitoare în centrele specializate.

În magazinele retailerului german va fi găsit un dispozitiv Parkside pentru ascuțit cuțite și topoare. Spre deosebire de alte produse de acest fel, disponibile la IKEA sau Jumbo, acesta pare să fie solid.

Potrivit producătorului, dispozitivul este adecvat și pentru foarfeci sau alte tipuri de lame mici, precum cele de bricege. Produsul are discuri de șlefuit diamantate și două fante de ghidare cu dimensiuni diferite (topor sau cuțit).

Dispozitivul este potrivit atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci. Mai mult, include un desfăcător de sticle.

Dispozitiv pentru ascuțit topoare și cuțite costă aproape 30 de lei la Lidl.

Alte scule și unelte interesante disponibile acum în magazinele retailerului sunt un mini fierăstrău cu lanț și acumulator, o cască de protecție cu vizor și căști sau un aparat curățat cu presiune.

CITEȘTE ȘI:

Ce oferă televizorul smart cu Android TV oferit de Auchan la doar 600 de lei

Dispozitiv inedit Parkside cu baterie, disponibil joi la Lidl. Ușurează munca celor care stăpânesc această îndeletnicire utilă

Oferta Back to School a Lidl. Kit de gaming, tabletă de desenat și rechizite școlare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult