Kaufland are o ofertă bogată de electronice cu prețuri accesibile: televizoare, căști, tablete

24.05.2023
Kaufland are o ofertă bogată de electronice cu prețuri accesibile: televizoare, căști, tablete
Foto: Profimedia Images

Kaufland a publicat noul catalog, valabil în perioada 24 – 30 mai, iar în acesta compania prezintă o ofertă bogată de electronice și accesorii. Iată produsele care ne-au atras atenția:

Tabletă Huawei MediaPad T5 la 549 de lei: Dispozitivul are ecran cu diagonala de 10,1”, 2 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 16 GB și baterie de 5.100 mAh.

Televizor Vortex V32V9650 la 449 de lei: Modelul are display cu diagonala de 80 de cm, cu rezoluție de 1.366 x 768 pixeli, dispune de două porturi HDMI, un port USB și slot CI+. Televizorul nu este unul smart.

Căști Switch On la prețul de 40 de lei: Modelul, de bază, este cu fir, dispune de difuzoare de 40 mm și are bandă reglabilă pentru cap.

Baterie externă E-Boda la prețul de 80 de lei: Dispozitivul include trei porturi USB pentru încărcare și are capacitate de 12.000 mAh.

Bandă LED RGB Switch On la prețul de 30 de lei: Banda are lungime de 2 metri, include 24 de LED-uri și poate fi controlată din telecomandă.

Kaufland

Prelungitoare pentru birou marca Switch On la prețul de 80 de lei: Modelele includ 3 sau 4 prize, porturi USB și cablu de alimentare cu lungime de 1,5 metri.

Ceas digital cu alarmă LIV & BO la prețul de 40 de lei: Pe lângă oră, ceasul afișează data și temperatura din încăpere.

Puteți vedea mai multe produse din această categorie în catalogul Kaufland.

Foto: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Veste bună pentru cei care suferă deja de căldură în casă. Lidl aduce 2 produse utile

Lidl: Trei unelte Parkside și Tronic utile în orice casă, disponibile acum

La Dedeman și Altex: Televizor LED Smart Hisense cu diagonala de 108 cm, disponibil cu reducere mare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult