Lidl: Trei unelte Parkside și Tronic utile în orice casă, disponibile acum

23.05.2023
Lidl: Trei unelte Parkside și Tronic utile în orice casă, disponibile acum

Pe raionul din mijloc de la Lidl se găsesc din nou scule și unelte marca Parkside. Iată trei noutăți apărute în oferta magazinelor retailerului:

Un tester de baterii, marca Tronic, este disponibil la prețul de 25 de lei. Dispozitivul poate fi folosit pentru măsurarea bateriilor AAA sau AA și include un display monocrom pe care sunt afișate informațiile. Cu un astfel de tester poți în sfârșit să verifici bateriile strânse prin casă și să le duci la reciclat pe cele consumate.

Lidl, Parkside, Tronic
Stație de lipit Parkside PLS 48 D2.

Pentru electroniști și electricieni este disponibilă o stație de lipit reglabilă, marca Parkside, la prețul de 50 de lei. Dispozitivul are putere de 48W și se încălzește în intervalul de temperatură 100 – 500 de grade Celsius. Stația de lipit include suport pentru vârful de lipit, burete și zonă în care sunt ținute rolele cu aliaje pentru lipit. Buretele este util pentru curățarea vârfului de lipit.

Totodată, un prelungitor cu tambur și cablu cu lungime de 5 metri, tot marca Parkside, costă 75 de lei. Dispozitivul are patru prize cu obturator și declanșator termic.

Toate cele trei produse beneficiază de garanție timp de 3 ani.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

La Dedeman și Altex: Televizor LED Smart Hisense cu diagonala de 108 cm, disponibil cu reducere mare

Kaufland are o ofertă bogată de electronice cu prețuri accesibile: televizoare, căști, tablete

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult