Lidl: 2 scule Parkside cu baterie rare, disponibile în curând cu prețuri bune

27.04.2023
Lidl: 2 scule Parkside cu baterie rare, disponibile în curând cu prețuri bune

Lidl va oferi din nou multe scule și unelte Parkside săptămâna viitoare, iar printre acestea se găsesc două modele neobișnuite.

O sculă 3-în-1 (este mașină de înșurubat/găurit, fierăstrău sabie și mașină multifuncțională) cu baterie va fi oferită la prețul de 249 de lei. Dispozitivul devine un alt tip de sculă prin schimbarea capătului.

Ca mașină de înșurubat și găurit, dispozitivul are reductor cu două trepte: 0–400 rpm sau 0–1.350 rpm. Sunt disponibile, de asemenea, 19 trepte de cuplu pentru înșurubare și o treaptă specială de găurire. Cuplul maxim este de 35 Nm.

În modul fierăstrău sabie, dispozitivul atinge 3.200 de curse pe minut la mersul în gol. Lungimea cursei este de 22 mm. Ca mașină multifuncțională, scula Parkside are 20.000 de vibrații la mersul în gol.

În pachet nu sunt incluse baterie și încărcător pentru aceasta.

Lidl, Parkside

Un alt dispozitiv neobișnuit pe care îl va oferi Lidl este o lampă LED cu baterie, de tip pistol, care va costa 60 de lei. Capul de iluminat va putea fi reglat în 12 poziții. Dispozitivul include un cârlig rotativ pentru agățare. Nici acest produs nu vine cu baterie și încărcător.

Ambele dispozitive Parkside funcționează cu baterii de 20 V 2 Ah sau 4 Ah, care vor fi vândute separat.

Un kit, care include acumulator de 2 Ah și încărcător, va fi disponibil la prețul de 149 de lei. O baterie de 4 Ah va costa 179 de lei.

Va fi disponibil și un model de acumulator smart, cu capacitate de 8 Ah, la prețul de 349 de lei. Acesta dispune de conectivitate Bluetooth și este compatibil cu aplicația Lidl Home.

Toate produsele ajung în magazinele companiei joi, 4 mai.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Patru gadgeturi utile disponibile la Lidl în săptămâna 1-7 mai

Televizor smart LG cu webOS, disponibil cu preț bun la Carrefour

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult