Televizor smart LG cu webOS, disponibil cu preț bun la Carrefour

26.04.2023
Televizor smart LG cu webOS, disponibil cu preț bun la Carrefour

Pe site-ul Carrefour.ro este disponibil un televizor LG cu diagonala de 81 de cm la un preț foarte bun.

Modelul LG LED 32LQ630B6LA costă, în acest moment, 950 de lei. Televizorul are procesor quad-core și rulează sistemul de operare webOS. Platforma oferă acces la aplicații populare, precum HBO GO, Netflix, YouTube, Amazon Prime, Twitch sau Disney+. Multe altele pot fi descărcate din LG Content Store.

Televizorul poate primi comenzi vocale prin intermediul asistenților digitali Google Assistant, Amazon Alexa și LG ThinQ.

Display-ul are rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli), rată de refresh de 50 Hz și suport pentru HDR 10. Este disponibil și un mod Filmmaker, care redă filmele așa cum au fost ele gândite de realizatorii lor.

Televizorul include două difuzoare cu putere totală de 10 W.

Acest model LG dispune de două porturi HDMI, un port USB, intrare Ethernet și slot CI+. Pe partea wireless, avem conexiuni Wi-Fi, Bluetooth și Wi-Fi Direct.

Televizorul are, cu standul montat, dimensiunile 73,6 x 18 x 46,4 cm și o greutate de 4,7 kg. Dispozitivul este compatibil cu sporturile VESA 200 x 200.

Altex și eMAG oferă televizorul la prețul de aproape 1.000 de lei.

Foto: Carrefour.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl: 2 scule Parkside cu baterie rare, disponibile în curând

Lidl 24-30 aprilie: Ce produse ne „fac cu ochiul”. O nouă sculă inedită cu acumulator

Ce oferă televizorul smart Qlive vândut de Auchan la prețul de doar 600 de lei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult