Lidl aduce 2 accesorii auto și pentru smartphone, marca Tronic, ieftine și utile

06.07.2023
Lidl aduce 2 accesorii auto și pentru smartphone, marca Tronic, ieftine și utile
Foto: Profimedia Images

Clienții Lidl vor putea achiziționa, începând de luni, 10 iulie, două modele de încărcătoare auto pentru electronice marca Tronic. Acestea pot fi conectate la prize de 12 sau 24 V.

Unul dintre dispozitive, disponibil în cadrul unui kit care include și cablu, oferă viteză de încărcare ridicată datorită portului de 4,8 A de care dispune. Încărcătorul, care va costa 30 de lei, include două porturi USB-A. Cablul are un capăt USB-A și altul micro-USB, dar vine cu două adaptoare, pentru mufe USB-C și mini-USB. Totodată, cablul este format aviator pentru a nu incomoda atunci când nu este folosit.

Lidl, Tronic

Cu preț mai redus, de 20 de lei, va fi disponibil un alt model, care oferă putere de încărcare la 18 W. Acesta va fi disponibil în patru culori: negru, roz, alb și verde. Modelul dispune de tehnologie QuickCharge 3.0 (QC3.0).

Smartphone-urile compatibile cu QC3.0 cu baterie cu capacitate de 2.800 mAh pot fi încărcate până la 80% în doar 35 de minute.

Prețul produsului Tronic este atractiv. La eMAG, un încărcător auto Hoco, model QuickCharge 3.0, care oferă încărcare la 18W, costă 34 de lei.

Tronic este un brand Lidl folosit pentru încărcătoare, baterii și accesorii pentru electronice.

CITEȘTE ȘI:

Ofertă bogată pe mijlocul Lidl. Electronice Silvercrest, scule Parkside și accesorii auto Tronic

Televizor smart Hisense cu diagonală de 138 cm, disponibil cu reducere la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult