Ofertă bogată pe mijlocul Lidl: Electronice Silvercrest, scule Parkside și accesorii auto Tronic

10.07.2023
Ofertă bogată pe mijlocul Lidl: Electronice Silvercrest, scule Parkside și accesorii auto Tronic

Lidl are o ofertă diversificată de produse pe raionul din mijloc, din categorii precum electronice, accesorii auto sau scule electrice. Vă prezentăm cele mai interesante dispozitive, în opinia noastră:

O pereche de căști marca Silvercrest, cu fir, costă 45 de lei. Modelul este pliabil, are telecomandă pentru volum pe fir și jack audio de 3.5 mm.

Citește și: Din oferta Lidl: Ajutor pentru cei care doresc să obțină „corp de plajă” înainte de vacanță

Totodată, o lanternă de cap Rocktrail, care funcționează cu baterii, este disponibilă la prețul de 17 lei. Dispozitivul are o intensitate maximă a fluxului luminos de 40 de lumeni și oferă rezistență medie la apă (certificare IPX4).

Lidl, Parkside

Lidl oferă și două modele diferite de încărcătoare auto pentru electronice, marca Tronic, la prețul de 20, respectiv 30 de lei bucata. Unul dintre acestea este disponibil în patru culori.

O lampă LED Parkside de 250 de lumeni, cu acumulator, este disponibilă la prețul de 45 de lei. Acumulatorul dispozitivului are capacitate de 2.000 de mAh.

Cei care doresc să își facă singuri schimbul de lei la mașină pot achiziționa o pompă de ulei, marca Ultimate Speed, la prețul de 60 de lei. Aceasta are o capacitate maximă de 1,5 litri/minut și poate fi alimentată la prizele auto de 12 V. Dispozitivul este util și în cazurile în care la motor a fost pus mai mult ulei decât este recomandat.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Televizor UHD Samsung de 108 cm, disponibil cu preț foarte bun într-un magazin online

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult