Ofertă atractivă la Lidl: Scule Parkside, inclusiv Performance, cu reduceri de până la 30%

26.06.2023
Ofertă atractivă la Lidl: Scule Parkside, inclusiv Performance, cu reduceri de până la 30%

Lidl are o promoție interesantă la unelte Parkside pentru grădină. Iată ce produse sunt disponibile cu reduceri mari de preț începând de luni, 26 iunie:

  • Un aparat de curățat cu presiune, marca semi-profesională Parkside Performance – cu volum de 600 de litri/oră și presiune maximă de 180 bar – este disponibil la prețul, mai mic cu 30%, de 829,30 lei (redus de la 1.119 lei).
  • Totodată, o motocoasă pe benzină, de 1,5 kW, este disponibilă la prețul de 909,30 de lei (redus de la 1.299 de lei). Dispozitivul poate fi folosit pentru tuns iarba, gazonul, arbuști sau curățarea terenurilor cu vegetație diversă.

Citește și: Televizor smart cu ecran de 109 cm, disponibil cu preț bun la Dedeman. La Altex și eMAG costă cu 240 de lei mai mult

  • Este disponibilă și o unealtă multifuncțională 4-în-1, la prețul de 503,30 lei (redus de la 719 lei). Dispozitivul poate fi folosit pentru tuns iarba sau gazonul, pentru tăiatul crengilor (are lamă care poate fi atașată) sau tunderea arbuștilor decorativi.

Lidl, Parkside

  • A revenit în oferta Lidl trimmer-ul pentru gazon Parkside cu acumulator, la prețul de 119,20 lei (redus de la 149 de lei). Acumulatorul de 20 V și încărcătorul nu sunt incluse în pachet. Se pare că Lidl nu le vinde separat de această dată.

Interesantă este, de asemenea, dispozitivul UV anti-insecte cu acumulator marca Livarno Home, disponibil în magazinele retailerului. Aparatul are acumulator cu capacitate de 2.000 mAh. Lampa rezistă la stropi și ploi ușoare (certificare IPX4).

Găsiți pe această pagină restul produselor pentru grădină disponibile cu reduceri de preț.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Kaufland oferă multe accesorii auto utile în vacanță. Iată care sunt cele mai interesante

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult