Din oferta Lidl: Ajutor pentru cei care doresc să obțină „corp de plajă” înainte de vacanță

13.07.2023
Din oferta Lidl: Ajutor pentru cei care doresc să obțină „corp de plajă” înainte de vacanță
Foto: Profimedia Images

Mulți oameni doresc să slăbească și să obțină mult doritul „corp de plajă” înainte de a pleca în vacanța de vară. Lidl le vine în ajutor cu un cântar inteligent.

Începând de luni, 17 iulie, în magazinele retailerului german va putea fi achiziționat un model Medisana, la prețul de 119 lei. Compania susține că prețul recomandat de producător este de 343 de lei.

Cântarul se conectează la un smartphone sau tabletă prin intermediul conexiunii Bluetooth. Informațiile sunt afișate în aplicația VitaDock+, disponibilă în magazinele virtuale App Store și Google Play, dar și pe platforma VitaDock Online.

Citește și: Lidl 17-23 iulie: Produse atractive, care ne-au atras atenția, din oferta acestei săptămâni

Lidl
Foto: Lidl.ro

Dispozitivul care va fi vândut de Lidl măsoară greutatea, arată procentul de grăsime corporală, cantitatea de apă din corp, procentul de masă musculară și greutatea sistemului osos.

Totodată, este calculat indicele de masă corporală (IMC). Pentru oamenii cu o greutate sănătoasă, acesta trebuie să fie cuprins în intervalul 18,50 – 24,99, potrivit Centrului Medical de Diagnostic și Tratament „Dr. Victor Babeș”.

Greutatea este afișată și pe ecranul monocrom al cântarului.

Dispozitivul suportă o greutate maximă de 180 kg și funcționează cu trei bateri AAA. Cântarul are dimensiunile 30 x 30 cm și o greutate de 1,6 kg.

CITEȘTE ȘI:

Televizor UHD Samsung de 108 cm, disponibil cu preț bun la Auchan

Ofertă bogată pe mijlocul Lidl: Electronice Silvercrest, scule Parkside și accesorii auto Tronic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult