Ofertă la Dedeman: Aparat de condiționat Wi-Fi cu preț foarte bun, disponibil acum

19.05.2023
Ofertă la Dedeman: Aparat de condiționat Wi-Fi cu preț foarte bun, disponibil acum
Foto: Profimedia Images

Dedeman are o ofertă interesantă la un aparat de aer condiționat cu Wi-Fi. Modelul, Paxton 9000 BTU +, este disponibil la prețul de 1.519 lei.

Modelul folosește tehnologia inverter, cu consum mai mic de energie, deoarece este evitată pornirea și oprirea repetată a compresorului. Aparatul de aer condiționat este livrat cu kit de instalare.

Dispozitivul este unul smart și poate fi controlat prin intermediul dispozitivelor mobile. Aplicația recomandată de Dedeman pentru acest model este SmartLife-SmartHome (disponibilă în magazinele virtuale Google Play și Apple App Store).

Dedeman
Paxton 9000 BTU +

Unitatea interioară are dimensiunile de 698 x 255 x 190 mm, iar unitatea exterioară are dimensiunile 777 x 498 x 290 mm.

Citește și: Lidl: Trei unelte Parkside și Tronic utile în orice casă, disponibile acum

Puterea de răcire a dispozitivului este de 2.600 W, iar cea de încălzire de 2.610 W. Aparatul poate răci sau încălzi încăperi cu suprafețe de până la 16 metrii pătrați.

Agentul frigorific folosit de acest model este unul de nouă generație, R32, mai prietenos cu mediul înconjurător și care oferă un consum de energie mai redus cu 10% comparativ cu R22.

Aparat de aer condiționat smart Paxton 9000 BTU + – caracteristicile tehnice principale:

Foto. Dedeman.ro

Citește și: Avalanșă de unelte și accesorii pentru biciclete la Lidl. 5 produse recomandate de noi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult