Patru electrocasnice Silvercrest Kitchen Tools elegante, disponibile în curând la Lidl

05.06.2023
Patru electrocasnice Silvercrest Kitchen Tools elegante, disponibile în curând la Lidl

Lidl va introduce în ofertă o selecție de electrocasnice elegante. Aparatele vor fi disponibilă sub marca sa proprie Silvercrest Kitchen Tools. Iată care sunt acestea:

Un prăjitor de pâine, cu putere de 980 W, va fi disponibil la prețul de 129 de lei. Dispozitivul are șase trepte de prăjire, carcasă din metal și cablu de alimentare cu lungime de 1 metru.

Totodată, va putea fi achiziționat un fierbător de apă cu capacitate de 1,7 litri, la prețul de 149 de lei. Aparatul, cu putere de 3.100 W, poate fierbe 1 litru de apă în 2 minute și 50 de secunde. Cablul de alimentare are lungime de 75 cm.

Lidl
Fierbătorul de apă, marca Silvercrest Kitchen Tools, care va fi disponibil la Lidl.

Lidl va comercializa și un aparat de mărunțit gheața (Slushy Maker), la prețul de 169 de lei. Dispozitivul este ideal pentru prepararea de cocktail-uri. Aparatul are lamă din inox și două trepte de mărunțire.

În magazine va putea fi găsit, de asemenea, un storcător de fructe și legume cu melc, la prețul de 279 de lei. Aparatul, cu putere de 300 W, are deschidere mare, de 75 mm, care permite stoarcerea fructelor întregi. Storcătorul poate fi folosit inclusiv pentru legume tari, precum morcovii.

Cele patru produse pentru bucătărie intră joi, 8 iunie, în oferta Lidl.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Dedeman: 3 produse utile disponibile cu reduceri cuprinse între 30 și 390 de lei

Lidl: 3 produse Parkside pentru cei care doresc să învețe o îndeletnicire extrem de utilă

Lidl vinde burgeri cu carne obținută din larve de insecte

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult