Lidl aduce 3 sortimente speciale de WD-40. Toate sunt utile la casa omului

21.07.2023
Lidl aduce 3 sortimente speciale de WD-40. Toate sunt utile la casa omului

WD-40 este una dintre cele mai populare substanțe din lume și poate fi folosită în peste 2.000 de moduri diferite. Există, însă, versiuni specializate de WD-40, iar Lidl le va vinde săptămâna viitoare.

Cele trei produse, din categoria Specialist, sunt: WD-40 Contacte Electrice, WD-40 Silicon și WD-40 Vaselină cu Litiu. Spray-urile vor fi disponibile în magazinele Lidl începând de joi, 27 iulie, la prețul de 35 de lei unitatea.

WD-40 Contacte Electrice este, cum sugerează și numele produsului, o substanță care poate fi folosită pentru curățarea și prevenirea degradării contactelor electrice. Această versiune nu conduce curentul electric. Utilizarea nu este complicată. Se pulverizează substanța și apoi este lăsată să acționeze până când se evaporă complet de pe suprafață. Abia apoi poate fi pornit/utilizat dispozitivul electric. Produsul poate fi folosit pentru plăcile cu circuite integrate, mufe, întrerupătoare, bujii sau capete magnetice. Contacte Electrice este compatibil cu suprafețe din plastic, cauciuc și metal.

Citește și: Produsele la care ar trebui să te uiți dacă treci pe la Lidl săptămâna aceasta (24 – 30 iulie)

WD-40 Silicon poate fi utilizat în cazul echipamentelor supuse la presiuni ridicate. Acesta îndepărtează umiditatea și asigură o lubrifiere foarte bună, protejând și prelungind durata de viață a uneltelor și echipamentelor. Spray-ul poate fi folosit pentru piesele din cauciuc, precum tuburi, garnituri, chedere de ușă și ferestre, fitinguri pentru instalații și curele. Poate fi utilizat chiar și pe metal, plastic sau lemn, fără a lăsa pete.

Lidl, WD-40

WD-40 Vaselină cu Litiu se folosește la aplicațiile metal-metal supuse unui regim de lucru intens. Poate fi folosită la exterior, indiferent de condițiile atmosferice sau de temperatură. „Substanța este ideală pentru diferite aplicații din domeniul auto, cum ar fi la barele de remorcare, cutia de viteze, la instalația de frânare și pentru diferite îmbinări la autocamioane. Este grozavă și pentru uneltele de grădinărit, păstrându-le într-o stare excelentă de la un sezon la altul”, potrivit producătorului.

Foto: WD40.ro

Citește și: Televizor smart Philips din gama 2023, disponibil cu preț bun la Carrefour

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult