Trei electronice utile, disponibile la Carrefour cu reduceri mari

12.05.2023
Trei electronice utile, disponibile la Carrefour cu reduceri mari

Carrefour a publicat mai multe reduceri pe site-ul propriu. Am selectat trei produse interesante.

Ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch5, versiunea de 44 mm, în culoare Saphire Blue, este oferit de retailer la prețul promoțional de 1.100 de lei (redus de la 1.600 de lei). Acesta este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piață. Dispozitivul rulează sistemul de operare Wear OS, oferă suport pentru notificări, înregistrează activitățile fizice ți monitorizează somnul. Display-ul este realizat din cristal safir, pentru rezistență sporită la lovituri și zgârieturi. Autonomia oferită de ceas este de până la 40 de ore.

Carrefour

La același preț poate fi achiziționată și versiunea Graphite a ceasului.

Citește și: Avalanșă de unelte și accesorii pentru biciclete la Lidl. 5 produse recomandate de noi

Un mouse wireless HP Z5000, negru, este disponibil la prețul de 49,9 de lei (redus de la 70 de lei). Dispozitivul se conectează la PC-uri prin intermediul conexiunii Bluetooth și poate fi folosit cu ambele mâini. Senzorul are rezoluție de 1.200 DPI. Mouse-ul cântărește doar 44 de grame.

Totodată, o tabletă iPad recondiționată, cu ecran de 9,7”, poate fi cumpărată la prețul de 899,9 lei (redus de la 1.400 de lei). Modelul, cu carcasă de culoare gri, are capacitate de stocare de 32 GB. Tableta, de generația a șasea, are un procesor Apple A10 Fusion.

Foto: Carrefour.ro

Citește și: Automatele de cafea și casele la care plătești singur au început să ceară bacșiș. Unde se află

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult