Scule Paskside pentru șoferi, disponibile în oferta Lidl

22.09.2023
Scule Paskside pentru șoferi, disponibile în oferta Lidl

Lidl va introduce în ofertă, săptămâna viitoare, trei accesorii auto utile. Unul dintre acestea te poate ajuta să-ți scurtezi vizitele la spălătorie, având în același timp o mașină mai curată.

În magazinele Lidl vei putea găsi un nou aspirator cu funcție de spălare umed-uscat și funcție de suflare. Bun de ținut în garaj, dar util și pentru spălarea canapelei sau a saltelei, aspiratorul oferit la un preț aproape incredibil de 189 Lei este ideal pentru curățarea tapițeriei auto, aspirarea/suflarea frunzelor căzute pe mașină.

Aspiratorul marca Parkside vine cu motor de 1300W,  cablu de alimentare lung de 4 metri și accesorii incluse: sac din hârtie, adaptor pentru spații înguste, accesorii pentru funcția de spălare. Capacitatea de colectare atinge un impresionant 19,8 L.

Produsul va beneficia de garanție extinsă de 3 ani.

Cheia dinamometrică Parkside este un dispozitiv ce nu ar trebui să lipsească din colecția de scule pentru depanare auto.

Dispozitivul cu preț de 99,99 RON include o extensie de 125 mm și 3 capete de schimb, cu diametre de 17 mm, 19 mm și 21 mm. Cuplul de strângere poate fi ajustat în intervalul 80-210 Nm.

Livrat într-o carcasă pentru depozitare ergonomică, Cheia dinamometrică Parkside beneficiază de garanție 3 ani, asigurată de Lidl.

Deosebit de folositoare în garaj și nu numai mașina de înșurubat cu impact te poate ajuta să montezi demontezi roțile autoturismului cu minim de efort.

Disponibil la prețul de 429 RON, noul produs Parkside vine cu 5 trepte de preselectare a cuplului 100, 150, 200, 300, și 400 Nm, respectiv, turație ajustabilă între 0 și 2300 rotații pe minut. Capul de prindere este de tip portunealtă cu cap pătrat 1 / 2, pachetul incluzând 4 accesorii de schimb.

Alimentarea este pe baterie folosind un acumulator de 20V/4Ah, inclus în pachetul cu accesorii. Bb timpul de încărcare este de aproximativ 60 de minute.

CITEȘTE ȘI:

Lidl va vinde două accesorii auto utile. Unul îi poate scăpa pe șoferi de amenzi

Studiu: Vehiculele autonome sunt excelente pentru şoferii agresivi în trafic, cu condiţia să nu se afle la bordul uneia

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult