Lidl va vinde două accesorii auto utile. Unul îi poate scăpa pe șoferi de amenzi

25.06.2021
Lidl va vinde două accesorii auto utile. Unul îi poate scăpa pe șoferi de amenzi

Lidl va introduce în ofertă, săptămâna viitoare, două accesorii auto utile. Unul dintre acestea îi poate scăpa pe șoferi de amenzi.

În magazinele Lidl va putea fi achiziționat un kit hands-free Bluetooth pentru mașină. Dispozitivul se prinde de parasolarul automobilului și are o autonomie, pentru convorbiri, de până la 10 ore.

Kit-ul, marca SilverCrest, are două butoane mari pentru volum, unul pentru preluarea/încetarea apelurilor și un difuzor. Prețul va fi de 70 de lei.

Produsul va beneficia de garanție extinsă de 3 ani.

Gadgetul este, cu siguranță, util. Un studiu realizat în urmă cu câțiva ani arăta o situaţie alarmantă: la momentul respectiv, 71% dintre români recunoşteau că vorbesc ocazional la telefon sau scriu mesaje în timp ce se află la volan. Codul rutier le interzice șoferilor să folosească telefonul mobil atunci când conduc un vehicul aflat în deplasare.

Citește și: Descoperire tulburătoare făcută în geantă de o tânără care a petrecut o seară în oraș: „Aveți mare grijă!”

Potrivit Poliției Rutiere, „în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mişcare, conducătorului acestuia îi este interzisă ţinerea în mână sau folosirea cu mâinile în orice mod a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcţia de înregistrare ori redare text, foto sau video”. În asemenea cazuri, se aplică amendă contravențională de 4-5 puncte (580 sau 725 de lei).

Al doilea gadget auto pe care Lidl îl va vinde este un încărcător SilverCrest care oferă încărcare rapidă.

Dispozitivul va veni cu cablu spiralat și cu două adaptoare, pentru mufe USB-C și mini-USB. Cablul va avea, întins, o lugime de 1,1 metri. Încărcătorul va fi vândut la prețul de 20 de lei.

Ambele dispozitive vor fi disponibile începând de joi, 1 iulie.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Când va fi disponibil Farming Simulator 22: a fost dezvăluită data de lansare a jocului

Windows 11: Îmbunătățirile pe care le aduce noul sistem de operare în jocuri

Accesoriu util împotriva hoților din buzunare, săptămâna viitoare la Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult