Televizor LED Smart Hisense cu diagonală de 80 cm, disponibil cu reducere la Altex

25.09.2023
Televizor LED Smart Hisense cu diagonală de 80 cm, disponibil cu reducere la Altex

Altex are o ofertă interesantă la un TV LED, modelul Hisense 32A4K cu funcție Smart TV.

Dispozitivul are display LED cu diagonala de 80 cm (32”), cu rezoluție HD (1366 x 768 pixeli) și rată de contrast foarte bun, de 3000:1. Televizorul are un sistem audio de 12 W (2 x 6 W), cu tehnologie DTS VirtualX și Dolby MS12.

Hisense 32A4K vine într-o carcasă ergonomică, cu ramă îngustă în jurul ecranului și picioare detașabile, permițând substituirea cu un adaptor VESA 100×200 mm pentru fixarea de perete. Televizorul cu dimensiuni 72.6 x 8.5 x 43 mm (fără stand) are o greutate de numai 3.7Kg, permițând amplasarea inclusiv pe pereți placați cu Rigips.

Modelul Hisense oferit de Altex rulează sistemul de operare VIDAA. Acesta oferă suport pentru majoritatea aplicațiilor de streaming video și audio populare, printre care se numără: Netflix, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, YouTube, YouTube Music, Voyo sau Deezer. Lipsește, din păcate, Spotify.

Telecomanda permite controlarea televizorului prin comenzi vocale. Dispozitivul poate fi controlat și de pe telefon, prin intermediul aplicației dedicate. Dispozitivul dispune de un mod special pentru jocuri video (ALLM), care reduce semnificativ (până la 16 ms) decalajul de intrare atunci când este începută o sesiune de gaming.

La capitolul conectivitate, Hisense UHD55A6BG include porturi HDMI (2), sloturi USB, slot CI+, conexiuni Wi-Fi și Bluetooth. Astfel, vei putea conecta accesorii bluetooth precum mouse, tastatură și chiar unele căști wireless.

Dedeman oferă televizorul la prețul de 789.9 de lei, redus de la 839.9 de lei.

Vezi și:

Televizor Full HD LED cu preț de 299 lei, disponibil în oferta Emag

Altex: Două televizoare LED cu preț foarte bun

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult