Televizor smart cu ecran de 101 cm, disponibil cu preț bun la Altex

18.09.2023
Televizor smart cu ecran de 101 cm, disponibil cu preț bun la Altex

În magazinul Altex online este din disponibilă o nouă ofertă bună la un televizor LED marca Vortex.

Altex oferă televizorul Vortex V40V850S, cu diagonală de 101 cm, la prețul de 849 de lei. Deși nu este un televizor prea sofisticat, modelul se face remarcat prin imagine de bună calitate și designul compact, care îl recomandă pentru instalarea în dormitor. Acest model permite redarea de fișiere audio/video de pe stick USB, precum și conectarea la alte surse video prin conexiune HDMI.

Modelul are display cu rezoluție Full HD (1080p), cu unghi de vizualizare maxim de 178 de grade și sistem audio cu două boxe (2 x 6 W) care oferă sunet stereo.

Televizorul rulează un sistem de operare bazat pe Linux. Acesta oferă acces la aplicații de streaming video și audio precum Netflix, Prime Video, Twitch, YouTube, Deezer sau YouTube Music. Lipsește, din păcate, Spotify.

Modelul Vortex V40V850S include două porturi HDMI, un port VGA și unul USB. Pentru conexiunea la internet avem port Ethernet și conexiune Wi-Fi.

Cu picioarele montate, televizorul are o greutate de 6.8 kg și dimensiunile 90.9 x 17.8 x 57.1 cm. Modelul este compatibil cu standardul VESA 100×100.

Vortex este un brand românesc de televizoare, deținut de compania Complet Electro Serv (CES), controlată de antreprenorul Dan Ostahie. Dispozitivele sunt produse în fabricile Vestel din Turcia.

CITEȘTE ȘI:

Oferta Dedeman: Televizor LED Philips cu diagonala 80 cm

Ce oferă televizorul smart cu Android TV oferit de Auchan la doar 600 de lei

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video