Televizor smart Philips din gama 2023, disponibil cu preț bun la Carrefour

19.07.2023
Televizor smart Philips din gama 2023, disponibil cu preț bun la Carrefour

Carrefour are o ofertă interesantă la un televizor smart Philips din gama 2023.

Modelul LED Philips 50PUS7608/12, cu display cu diagonală de 127 cm și rezoluție Ultra HD (3.840 x 2.160 pixeli), poate fi achiziționat la prețul de 2.000 de lei. La eMAG, același model are prețul de 2.200 de lei.

Televizorul este compatibil cu principalele formate HDR, astfel că va reda mai multe detalii în zonele întunecate sau cele luminoase. Modelul oferă suport pentru tehnologiile Dolby Vision (video) și Dolby Atmos (audio). Sistemul audio include două boxe cu putere totală de 20 W (2 x 10 W).

Ecranul dispozitivului are rame foarte înguste, iar picioarele, de culoare gri închis, sunt subțiri. De aceea, televizorul pare să plutească.

Pentru gameri, Philips 50PUS7608/12 vine cu tehnologii VRR și ALLM.

VRR (Variable Refresh Rate) permite schimbarea automată și continuă a ratei de reîmprospătare, fără intervenția utilizatorului.

ALLM (Auto Low Latency Mode) reduce semnificativ decalajul de intrare atunci când este începută o sesiune de gaming.

Carrefour

La capitolul conectivitate modelul Philips oferă, printre altele: slot CI+, trei porturi HDMI (inclusiv 2.1), două porturi USB 3.0 și intrare LAN. Este disponibilă, de asemenea, conexiune Wi-Fi.

Televizorul vine cu butoane dedicate pe telecomandă pentru aplicațiile Netflix, YouTube și Amazon Prime Video. Modelul este compatibil cu asistenții vocali digitali Google Assistant și Amazon Alexa.

Găsiți caracteristicile complete ale modelului vândut de Carrefour pe pagina dedicată de pe site-ul Philips.

Foto: Philips

CITEȘTE ȘI:

Produsele la care ar trebui să te uiți dacă treci pe la Lidl săptămâna aceasta (24 – 30 iulie)

Kaufland: Uneltele Parkside, gadgeturile și accesoriile utile din noul catalog

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult