Kaufland: Uneltele Parkside, gadgeturile și accesoriile utile din noul catalog

18.07.2023
Kaufland: Uneltele Parkside, gadgeturile și accesoriile utile din noul catalog

Kaufland a publicat noul său catalog, iar acesta include multe unelte, accesorii și gadgeturi utile. Am făcut o selecție cu cele mai interesante produse, în opinia noastră:

Nivelă cu laser Parkside la prețul de 40 de lei – Dispozitivul funcționează cu două baterii AAA și vine cu mini-trepied.

Lampă de lucru LED Parkside, la prețul de 80 de lei – Dispozitivul are putere de 10 W și intensitate a fluxului luminos de 1.000 de lumeni.

Geantă pentru bicicletă cu buzunar special (transparent) pentru smartphone, Newcential, la prețul de 30 de lei – Geanta are suport de fixare și dimensiunile 18 x 10 x 7 cm.

Set de lumini LED pentru bicicletă, la prețul de 80 de lei – Dispozitivele au acumulator încorporat, iar în pachet este inclus un cablu de încărcare. Lampa din față are indicator care arată nivelul bateriei.

Computer pentru bicicletă la prețul de 30 de lei – Dispozitivul are 15 funcții și dimensiunile 4 x 6 x 2 cm.

Husă de scaun pentru masaj la prețul de 179 de lei – Dispozitivul are cinci programe și cronometru pentru sesiuni de 15/30/60 de minute. Husa poate fi montată inclusiv pe scaune de mașini.

Kaufland

Pulsoximetru Medisana la prețul de 90 de lei – Dispozitivul are afișaj OLED și 7 moduri de vizualizare.

Fierăstrău pendular MyProject la prețul de 149 de lei – Permite unghi de tăiere de 0 – 45 de grade, putere de 800 W și cablu cu lungime de 3 metri.

Puteți vedea toate produsele de mai sus în galeria foto atașată.

Sursa: Catalogul Kaufland 19 – 25 iulie

Foto: Kaufland

Citește și:

Televizor smart Philips din gama 2023, disponibil cu preț bun la Carrefour

Lidl 17-23 iulie: Produse atractive, care ne-au atras atenția, din oferta acestei săptămâni

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult