Televizor UHD Samsung de 108 cm, disponibil cu preț bun la Auchan

11.07.2023
Televizor UHD Samsung de 108 cm, disponibil cu preț bun la Auchan

În magazinul online al Auchan este din nou disponibilă o ofertă bună la un televizor Samsung.

Modelul Samsung 43AU7172, cu diagonală de 108 cm, are display LED cu rezoluție Ultra HD (3.840 x 2.160 pixeli), unghi de vizualizare larg (178 de grade) și care oferă suport pentru tehnologia HDR.

High Dynamic Range crește nivelul luminozității televizorului în scenele întunecate pentru a oferi un spectru mai bogat de culori.

Dispozitivul va fi apreciat de cinefili, deoarece include un mod special pentru rularea de filme (Film Mode).

Pe parte audio, dispozitivul include două difuzoare cu putere totală de 20 W (RMS) și suport pentru tehnologia Dolby Digital Plus.

La capitolul conectivitate, modelul Samsung oferă: un port USB, trei porturi HDMI, port Ethernet, slot CI și ieșire audio digitală (optică). Sunt disponibile, de asemenea, conexiuni Wi-Fi, Wi-Fi Direct și Bluetooth.

Pentru gameri, modelul include tehnologie Motion Xcelerator. Acesta este un algoritm care îmbunătățește calitatea imaginilor cu multă acțiune prin eliminarea zonelor neclare sau a tremuratului. Acest lucru este posibil prin inserarea de noi cadre între cele existente. Tot pentru jocuri video este disponibil mod ALLM, care reduce automat timpul de răspuns al ecranului în timpul sesiunilor de gaming.

Samsung 43AU7172 are display cu rame foarte înguste, iar cablul de alimentare este ascuns în unul dintre piciorușe.

Cu standul montat, televizorul are dimensiunile 96,39 x 19,25 x 62,78 de cm și o greutate de 8,3 kg.

Auchan oferă televizorul la prețul de aproape 1.400 de lei, aceasta fiind cea mai bună ofertă de pe piață momentan. La Altex, același televizor costă 1.500 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Lidl 17-23 iulie: Produse atractive, care ne-au atras atenția, din oferta acestei săptămâni

Televizor smart Hisense cu diagonală de 138 cm, disponibil cu reducere la Dedeman

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult