Lidl 17-23 iulie: Produse atractive, care ne-au atras atenția, din oferta acestei săptămâni

17.07.2023
Lidl 17-23 iulie: Produse atractive, care ne-au atras atenția, din oferta acestei săptămâni

Lidl are din nou, în această săptămână, o ofertă diversificată de dispozitive de iluminat, unelte și electrocasnice. Vă prezentăm produsele care ne-au atras atenția.

Începând de luni, Lidl oferă:

O plafonieră LED, marca Livarno Home, este disponibilă la prețul de 129 de lei. Dispozitivul oferă patru moduri de iluminare: alb, culori individuale, alternarea culorilor și lampă de veghe. Plafoniera poate fi controlată din telecomanda dedicată, care are o rază de acțiune de maxim 5 metri. Intensitatea maximă a fluxului luminos oferit este de 2.400 de lumeni. Plafoniera are un diametru de 34 cm.

Este disponibilă, de asemenea, o lampă verticală LED, la prețul de 119 lei. Dispozitivul are dimensiunile 13 x 103,5 cm.

Tot sub marca Livarno Home se găsește la Lidl un set de lămpi LED, la prețul de 25 de lei. Acestea pot fi prinse cu paduri adezive în debarale, dulapuri sau pe culoare.

Începând din 17 iulie din magazinele retailerului german va putea fi achiziționat un model de cântar cu sistem de analiză corporală și Bluetooth, Medisana, la prețul de 119 lei.

Dintre produsele Parkside intrate în ofertă atrag atenția două. Este vorba despre o lanternă LED, de tip 2-în-1 (lumină frontală și laterală), care poate fi cumpărată la prețul de 26 de lei. Dispozitivul are picior cu magnet puternic și carcasă din aluminiu. Autonomia este de 3 ore pentru lampa laterală și de 5 ore pentru cea frontală.

Lidl
Trusă reparații parchet / gresie marca Parkside.

Totodată, o trusă de reparații pentru parchet și gresie Parkside poate fi cumpărată la prețul de 75 de lei. Aparatul funcționează cu baterii AA.

Joi, intră în oferta Lidl un grill electric Silvercrest Kitchen Tools, la prețul de aproape 200 de lei. Dispozitivul are o placă de grătar cu dimensiunile 210 x 16 x 210 mm și o placă din piatră naturală cu dimensiunile 210 x 18 x 210 mm. Grătarul, cu putere de 1.400 W, are cablu de alimentare cu lungime de 2 m și vine cu mai multe accesorii.

Foto: Lidl.ro

Citește și:

Televizor smart Philips din gama 2023, disponibil cu preț bun la Carrefour

Kaufland: Uneltele Parkside, gadgeturile și accesoriile utile din noul catalog

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult