Accesorii și electronice unice pentru casă disponibile la Lidl în această săptămână

17.04.2023
Accesorii și electronice unice pentru casă disponibile la Lidl în această săptămână

Lidl va avea, în această săptămână, o ofertă bogată de gadgeturi și produse pentru casă interesante.

Un instant de apă caldă, marca Livarno Home, va fi disponibil la prețul de 249 de lei. Dispozitivul are afișaj digital pentru temperatura apei, pe care o poate încălzi la o temperatură maximă 55 de grade Celsius. Instantul are dimensiunile 19 x 5,9 x 38 cm și o putere de 3.600 W.

Interesant este, de asemenea, contorul pentru apă, disponibil tot sub marca Livarno Home. Dispozitivul arată, prin intermediul ramei LED, cantitatea de apă consumată, astfel:

– Până la 40 L: verde
– Între 40 – 60 L: portocaliu
– Peste 60 L: roșu

Lidl

Pe un display sunt afișate temperatura apei și cantitatea precisă de apă folosită. Contorul, care poate fi montat la capătul furtunului de la duș, va costa 55 de lei.

Citește și: Trei dispozitive medicale esențiale, disponibile la Kaufland cu prețuri bune

Totodată, un ceas de perete Auriol, care include termometru și higrometru, va fi disponibil la prețul de 35 de lei. Dispozitivul funcționează cu baterii și are dimensiunile 25 x 4 cm.

În magazinele Lidl va putea fi achiziționată o bandă LED cu telecomandă. Cu o lungime de 5 metri, aceasta include 150 de LED-uri și poate afișa 166 de efecte luminoase. Cablul de alimentare are lungime de 1,5 metri. Banda poate fi controlată din telecomanda dedicată și va costa 90 de lei. Va fi disponibil, de asemenea, un bec LED RGB cu telecomandă, la prețul de 30 de lei. Vor fi disponibile versiuni cu soclu E27 (8 W / 806 lumeni) sau E14 (3 W / 250 de lumeni).

Lidl va vinde și o 1 care poate fi personalizată cu diferite desene incluse în pachet. Dispozitivul are dimensiunile 14,5 x 5 x 3,5 cm și va costa 55 de lei.

Produsele vor ajunge joi, 20 aprilie, în magazinele Lidl.

Citește și: Dedeman are o ofertă excelentă la un televizor 4K de 127 cm cu rating foarte bun

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult