BenQ prezintă seria ZOWIE de periferice pentru gaming

30.05.2016
BenQ prezintă seria ZOWIE de periferice pentru gaming

Seria de produse ZOWIE include perifericele de gaming precum mouşi, mousepad-uri, accesorii de management al cablurilor şi plăci audio.

FK Series

Indiferent de mâna dominantă pe care o foloseşti, seria de mouşi FK este concepută să ofere maximum de confort.

Au un design low profile, ce permite o prindere în mană de tip claw, oferind un control mai bun şi rapiditate în acţiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI maxim de 3200 şi doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.

ZA series

Este o serie concepută să ofere confort atât pentru utilizatorii ce folosesc mâna dreaptă, cât şi pentru stângaci. Produsele dispun de un DPI maxim de 3200 şi patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mâna utilizată.

Seria ZA oferă diversitate, fiind disponibilă în trei tipuri de mărimi, mică pentru ZA13, medie pentru ZA12 şi mare pentru ZA11.

EC series 

Se adresează exclusiv jucătorilor ce folosesc mâna dreaptă, oferind o libertate mult mai mare la mişcarea din încheietură.

Cele două modele ale seriei, diferenţiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI maxim de 3200 şi au un design special ce oferă un confort maxim.

Accesorii

Pentru gama de accesorii, ZOWIE oferă patru serii de mousepad-uri: G-SR, P-SR, GTF-X ş- PTF-X diferenţiate de materialul şi dimensiunea suprafeţei de joc. În oferta de accesorii fiind şi trei tipuri de skatez (picioruse interschimbabile) pentru mouşi, utile atunci când vrei sa îmbunătăţeşti rapiditatea şi precizia în mişcarea acestuia pe suprafaţa de joc.

CAMADE 

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel încât acesta să nu restricţioneze mişcarea utilizatorului în jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o bază antiderapantă, ce îi oferă stabilitate, şi o clamă din cauciuc cu ajustare pe înălţime, ce oferă confort în utilizare.

Fiecare jucător are propriul stil, iar preferinţele diferă mai ales în privinţa mouse-ului folosit, de aceea noul line-up ZOWIE oferă aceeaşi tehnologie performantă în diferite forme şi dimensiuni, astfel încât fiecare jucător să poată alege modelul ce i se potriveşte, fără a sacrifica performanţa.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult