Combinaţia perfectă: un Canon EOS alături de M80 Media Storage

Combinaţia perfectă: un Canon EOS alături de M80 Media Storage

Canon vine în sprijinul fotografilor profesionişti cu o soluţie de stocare a celor mai populare fişiere multimedia, M80 Media Storage. Dispozitivul este excelent pentru înmagazinarea a mii de poze (pe hard-ul de 80 GB) JPEG, TIF, RAW ce pot fi studiate în amănunt pe ecranul de 3.7” cu rezoluţie de 640×480 pixeli. Nu mă refer doar la a le privi ci şi la citirea informaţiilor din EXIF.

Pozele pot fi ascunse de ochii curioşilor neautorizaţi prin setarea unei parole, de patru până la opt caractere. Transferul datelor se face fie cu ajutorul cititorului de carduri (SD, MMC, CF) încorporat, fie folosind port-ul USB 2.0.

Nu trebuie să fii neapărat fotograf pentru a te bucura de facilităţile lui Canon M80. Poţi sa asculţi muzică (MP3, WAV) şi să urmăreşti filme (MPEG 1, 2 ,4) fără niciun fel de probleme. Aparatul, înzestrat cu interfaţă AV, permite derularea imaginilor (slideshow) concomitent cu muzica pe fundal, îmbinare ce se va dovedi foarte utilă în cadrul unor prezentări.

Ca să te conving că M80 e o alegere bună, îţi mai spun că este şi foarte rezistent la şocuri, are carcasă din aliaj de magneziu. Canon nu a şoptit încă nimic despre disponibilitate şi pret, dar M80 va fi cu siguranţă un concurent puternic pentru aparatul similar al celor de la Epson, P-3000.

Canon M80 Media Storage

Urmărește Go4IT.ro pe Google News