HTC pregăteşte ceasul inteligent Halfbeak în parteneriat cu Under Armour

11.10.2016
HTC pregăteşte ceasul inteligent Halfbeak în parteneriat cu Under Armour

Multe dintre companiile producătoare de dispozitive mobile au lansat deja ceasuri inteligente alături de gama proprie de smartphone-uri, însă HTC nu pare să se grăbească cu un astfel de dispozitiv pe piaţă. Deşi a apărut prima dată în imagini neoficiale în urmă cu aproape doi ani, HTC Halfbeak încă nu a fost anunţat în mod oficial. O serie nouă de fotografii cu dispozitivul sugerează că producătorul taiwanez nu a renunţat la idee, însă în continuare nu ştim când sau dacă vom vedea un ceas HTC în magazine.

Noile imagini prezintă Halfbeak din toate unghiurile, dezvăluind forma rotundă a display-ului şi câteva detalii tehnice. Modelul care a scăpat în imagini pe internet era echipat cu o curea din cauciuc destul de fragilă, ceea ce sugerează că vorbim despre un produs mid-range, nu foarte scump. Pe partea din spate poate fi observat un senzor pentru puls, cât şi contacte magnetice pentru încărcare. Atât logo-ul HTC, cât şi cel al companiei Under Armour pot fi de asemenea observate, fiind vorba probabil despre un produs realizat în parteneriat cu compania de articole sportive.

Display-ul pare să fie standard pentru un astfel de dispozitiv, fiind echipat cu un panou cu rezoluţie 360 x 360 pixeli. Nu este clar însă avem de a face cu un ceas rezistent la apă, precum concurenţii principali de pe piaţă, sau dacă va beneficia de suport pentru conectivitate LTE. Având însă în vedere faptul că brandul Under Armour este proeminent afişat deasupra logo-ului HTC, este posibil ca Halfbeak să fie un ceas orientat mai degrabă către cei care au nevoie de un dispozitiv pentru monitorizare sportivă avansată.

Acum că existenţa ceasului HTC nu mai poate fi negată, probabil că vom începe să aflăm şi detalii mai importante despre acesta precum hardware-ul integrat, preţul şi data de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult