Game Recorder+: aplicaţie de Android pentru înregistrat jocuri de la Samsung

18.06.2015
Game Recorder+: aplicaţie de Android pentru înregistrat jocuri de la Samsung

Samsung a lansat o nouă aplicaţie pentru smartphone-urile din seria Galaxy, de data aceasta dedicată gamerilor. Numele ei este Game Recorder+ şi oferă posibilitatea de a înregistra material video din jocurile rulate pe smartphone. Funcţionalitatea nu este însă aceeaşi pe toate dispozitivele, doar cele mai recente terminale având acces la capabilităţile mai avansate.

Gamer Recorder+ se instalează gratuit din Google Play Store şi poate fi rulat pe modelele Galaxy Note 2, Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy S5, S6 şi S6 edge. Odată pornită, aplicaţia afişează un buton virtual pe ecran, care trebuie apăsat înainte de pornirea jocului. Din păcate însă, înregistrarea sunetului din joc este limitat doar pe cele mai recente două dispozitive: S6 şi S6 edge. Lipsa acestei funcţii de pe restul telefoanelor compatibile este justificată de Samsung prin lipsa resurselor necesare.

Cu toate acestea, nici pe dispozitivele de ultimă generaţie Game Recorder+ nu pare să funcţioneze tocmai bine. Utilizatorii semnalând deja probleme de framerate în cazul jocurilor şi imposibilitatea de a porni aplicaţia pe unele terminale. Momentan avem însă abia prima versiune a acesteia, eventuale actualizări din viitorul apropiat putând rezolva din probleme. Nu este clar însă dacă Samsung va păstra această aplicaţie exclusivă terminalelor sale, sau dacă va oferi şi compatibilitate cu alte dispozitive.

Descarcă Game Recorde+  de pe Google Play Store

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult