Google a lansat aplicaţia YouTube pentru iOS

11.09.2012
Google a lansat aplicaţia YouTube pentru iOS

Odată cu lansarea oficială de mâine a celei de-a şasea versiuni a sistemului de operare mobil iOS şi actualizarea ulterioară a terminalelor şi tabletelor Apple, aplicaţia nativă pentru YouTube va dispărea din pachetul de aplicaţii preinstalate. Cu doar o zi înainte, Google a anunţat lansarea unui client pentru iOS menit să acopere această lipsă.

Un produs care nu prea a mai fost actualizat de la lansarea sa în 2007, clientul Youtube din iOS va fi înlocuit de o aplicaţie nativă modernă, similară celei oferite pe platforma Android. YouTube pentru iOS oferă căutare inteligentă cu sugestii, un meniu lateral pentru accesarea rapidă a setărilor, profilului de utilizator şi a canalelor la care utilizatorul este abonat, un ghid pentru canale şi integrare nativă Twitter, Facebook şi Google+.

Din păcate, versiunea este disponibilă doar pentru terminalele iPhone şi iPod Touch, o variantă pentru tabletele urmând să fie lansată în lunile următoare. Până atunci însă, utilizatorii de iPad se vor mulţumi cu versiunea HTML5 a site-ului vizualizată în Safari.

Download App Store

YouTube pentru iOS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News