PopKey aduce GIF-uri animate în loc de litere pe iOS 8

PopKey aduce GIF-uri animate în loc de litere pe iOS 8

Comunicarea prin imagini devine din ce în ce mai populară. Întrucât unele dintre cele mai expresive răspunsuri pot fi oferite cu ajutorul animaţiilor GIF, compania WorkshopX a realizat o tastatură pentru iOS 8 care trimite exclusiv imagini în mişcare. Aceasta se numeşte PopKey şi a fost realizată pentru a uşura viaţa celor care folosesc astfel de metode de socializare.

În mod normal, pentru a trimite un GIF de pe iPhone, ar trebui să închizi aplicaţia de mesagerie, să deschizi un browser, să cauţi imaginea dorită şi apoi să te întorci cu link-ul către aceasta înapoi în aplicaţie. PopKey oferă o bază de date de imagini animate direct în partea de ecran dedicată tastaturii, cu posibilitatea de a căuta prin vasta librărie, de a marca itemele preferate şi de a adăuga conţinut nou.

WorkshopX doreşte să promoveze această tastatură într-un mod viral, adăugând un watermark cu numele tastaturii peste imaginile trimise. Compania a ales această metodă de reclamă, întrucât adăugarea unei tastaturi noi în iOS 8 ar putea fi un proces prea complicat pentru utilizatorul de rând. Căutând pe internet informaţii despre aceasta, ar putea afla mai repede cum pot intra în posesia PopKey şi pot găsi astfel instrucţiuni complete de instalare.

PopKey: Imagini oficiale

Pentru a asigura accesul la PopKey către un public cât mai larg, tastatura va fi complet gratuită. Tot conţinutul va fi accesibil fără a plăti bani (cel puţin la început). Planurile de monetizare includ posibilitatea de a adăuga contra cost GIF-uri animate din filme sau seriale noi. Acestea ar putea fi distribuite utilizatorilor pe bani prin intermediul In App Purchases, însă momentan planul este ca tastatura PopKey să fie lansată în mod complet gratuit.

La fel ca şi în cazul celorlalte tastaturi confirmate pentru iOS 8, şi aceasta va ajunge în AppStore pe data de 17 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult