WhatsApp are acum suport pentru Android Wear

Varianta de Android a aplicaţiei WhatsApp a primit suport pentru Android Wear. Momentan nici descrierea oficială de pe pagina de produs din Play Store şi nici site-ul oficial nu anunţă noile funcţii, iar noua versiune nu este încă disponibilă pe magazinul Google. Cei care au dispozitive cu Android Wear şi au descărcat noua variantă a aplicaţiei manual de pe site au descoperit însă că ceasurile lor au primit automat şi acces la WhatsApp.

WhatsApp pentru Android Wear

Noile funcţii sunt limitate, însă oferă acces la întregul istoric de convorbiri direct pe display-ul ceasului. Nu poţi trimite mesaje în format text, însă poţi înregistra şi trimite un mesaj vocal prin WhatsApp fără să mai fii nevoit să scoţi telefonul din buzunar. Evident, toate notificările din aplicaţie ajung automat şi pe ceas.

În cazul în care aşteptaţi update-ul oficial cu suport pentru Android Wear din Google Play Store, aşteptaţi până când versiunea listată este 2.11.322. Dacă nu mai aveţi răbdare până când aplicaţia se actualizează şi magazinul Google, puteţi descărca noua versiune de pe site-ul oficial.