Windows 10 va avea Timeline în stilul Facebook, arătând toate activităţile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului în faţa PC-ului

21.12.2017
Windows 10 va avea Timeline în stilul Facebook, arătând toate activităţile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului în faţa PC-ului

Fie că ai lucrat până târziu la documentul acela foarte important, sau ai pierdut nopţile navigând pe internet, activitatea ta va fi documentată pas cu pas şi ilustrată grafic în noul Timeline din Windows 10, astfel încât vei putea revedea mai târziu tot ce ai făcut şi reveni oricând la aplicaţia sau documentul care te interesează.

Cu noul Timeline, anunţat pentru următoarea versiune Windows 10 preview (build 17063), utilizatorii vor avea la dispoziţie o reprezentare vizuală a tuturor activităţilor desfăşurate în faţa PC-ului, cuprinzând aplicaţiile, site-urile şi fişierele accesate, cu posibilitatea de a reveni la oricare dintre acestea cu un simplu click.

Pentru început, versiunea de testare a noului Timeline va fi limitată la fişiere recent deschise cu aplicaţii din suita Microsoft Office, pagini web vizitate cu Microsoft Edge şi aplicaţiile din Microsoft Store care folosesc platforma UWP.

Însă Microsoft precizează că va include în Timeline şi produsele altor companii, colaborând deja cu acestea pentru dezvoltarea actualizărilor necesare.

Utilizatorii vor avea posibilitatea să decidă ce aplicaţii pot apărea în Windows 10 Timeline, vizitând noua secţiune Activity History din meniul Settings.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult