Cum ar putea arăta iPad 5, noua tabletă Apple cu design modern

23.04.2013
Cum ar putea arăta iPad 5, noua tabletă Apple cu design modern

iPad 5 pare să-şi dezvăluie noi secrete, după ce o primă imagine în care poate fi observat capacul rezervat pentru spatele tabletei confirmă o serie de zvonuri în care iPad 5 era descrisă drept mai uşoară şi considerabil mai subţire decât modelul iPad 4.

Cum ar putea arăta iPad 5, noua tabletă Apple cu design modern

Imaginea dezvăluită de aceeaşi sursă care a furnizat prima poză în care poate fi observat designul noului model iPhone ieftin pregătit de Apple pentru pieţele emergente, lasă să se vadă conturul unei tablete ce aduce cu o variantă supradimensionată a modelului iPad Mini, confirmând zvonurile care promiteau o tabletă iPad 5 cu ramă asimetrică, mai îngustă pe lungimea ecranului.

Ajutată de un ecran la fel de mare, dar mai puţin însetat de energie, noua tabletă iPad 5 s-ar putea descurca cu un acumulator ceva mai mic, scăzând astfel din greutatea finală şi grosimea carcasei. Suplimentar, îngustarea ramei ecranului contribuie la aspectul mai suplu, atât de apreciat la tableta iPad Mini.

Din păcate în afară de culoare şi dispunerea butoanelor laterale, respectiv poziţionarea camerei foto, nu putem obţine prea multe detalii folositoare din imaginea oferită. Zvonurile vorbesc însă despre folosirea unui ecran de 9.7 inch cu rezoluţie păstrată la valoarea 2048 x 1536 pixeli, cameră foto de 8 MP, respectiv prezenţa unui chipset quad-core asistat cu 2 GB memorie RAM.

Similar modelului iPad 4th Gen, tableta iPad 5 ar putea să fie lansată în variante cu 16GB, 32GB, 64GB şi 128GB memorie internă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult